Abstracta

Visar 1–32 AV 126 RESULTAT

Abstracta

Skapa Harmoniska Ljudlandskap med Abstracta

En Pionjär inom Akustik

I över fyra decennier har Abstracta varit en banbrytande kraft inom utvecklingen av akustiska lösningar för arbetsplatser och offentliga miljöer. Deras bidrag har transformerat hur vi tänker på och interagerar med våra ljudlandskap. Med ett tydligt fokus på både estetik och funktionalitet erbjuder de produkter som förbättrar akustiken samtidigt som de berikar rummets visuella intryck.

Svensk Design och Tillverkning

Med rötterna djupt förankrade i den svenska designtraditionen, återspeglar Abstractas produkter en perfekt balans mellan form och funktion. Företaget har sin egen produktionsanläggning i hjärtat av Småland, där de kombinerar modern design med traditionellt hantverk. Därmed kan kunderna vara säkra på att de investerar i produkter som är både vackert designade och hållbart producerade.

Omfattande Sortiment för Tystnad och Fokus

Abstracta har skapat ett imponerande sortiment av produkter för att minska störande ljud och främja koncentration. Deras ‘tysta rum’ lösningar, som Zenpod, erbjuder isolerade utrymmen för fokus och privat kommunikation. Väggabsorbenterna och den akustiska belysningen kombinerar funktionalitet med stil för att skapa lugnare och mer produktiva arbetsmiljöer. Dessutom, med ett sortiment av golvs- och bordskärmar, har de gjort det enklare än någonsin att skapa avskilda arbetsstationer även i öppna kontorslandskap.

Akustik och Estetik i Harmoni

Varje produkt från Abstractas sortiment är utformad med omsorg för att bidra till en behagligare ljudmiljö utan att kompromissa med designen. Detta innebär att de enkelt kan integreras i vilken inredning som helst, från det minimalistiska till det mer klassiskt inredda kontoret. De är inte bara funktionella utan också framstående som moderna konstverk i sina egna rätt.

Dedikerad Kundservice

Vidare förstår vi att varje utrymme har unika akustiska och estetiska behov. Därför är vårt team här för att erbjuda rådgivning. Vi hjälper dig att navigera i Abstractas sortiment för att hitta den optimala lösningen för ditt kontor. Ring, chatta eller besök vårt showroom för att upptäcka vilka produkter som bäst möter dina behov.

Ansvarstagande och Hållbarhet

Abstracta tar också sitt ansvar för miljön på allvar. Deras tillverkningsprocesser i Lammhult är utformade för att minimera miljöpåverkan, och deras produkter är ofta återvinningsbara. Att välja Abstracta innebär att du väljer en leverantör som är engagerad i hållbarhetsarbetet, vilket i sin tur bidrar till ditt företags gröna profil.

Besök Vårt Showroom

Slutligen, för att verkligen förstå skillnaden en akustiklösning från Abstracta kan göra, rekommenderar vi ett besök i vårt showroom. Här kan du uppleva produkternas kvalitet och funktion förstahands. Oavsett om du är intresserad av att utforska våra Zenpods, väggabsorbenter eller något annat från sortimentet, är våra dörrar öppna för dig.