Håg

Visar 1–32 AV 74 RESULTAT

Håg

Utforska HÅG: Ergonomi Möter Design

HÅG är synonymt med innovation inom ergonomiska kontorsstolar och  sittkomfort har länge varit en pionjär i att skapa kontorsstolar som främjar rörelse och välbefinnande under arbetsdagen. Genom att kombinera skandinavisk design med banbrytande ergonomi, erbjuder HÅG en unik sittupplevelse som stödjer produktivitet och hälsa.

HÅGs Produktutbud

HÅGs sortiment sträcker sig från dynamiska kontorsstolar till mötes- och besöksstolar, alla designade med användarens rörelsefrihet i åtanke. Varje produkt, från den ikoniska Capisco till den mer traditionella Conventio, är utvecklad för att uppmuntra till en mer aktiv sittställning och öka blodcirkulationen, vilket minskar trötthet och andra problem associerade med långa perioder av sittande.

Ergonomi och Hållbarhet

Vårt engagemang för ergonomi är därför lika starkt som vårt engagemang för miljön. Vi använder hållbara material och processer för att tillverka sina stolar, vilket säkerställer att varje produkt inte bara är bra för användaren utan också för planeten.

Denna kombination av ergonomi och miljömedvetenhet gör våra kontorsstolar till ett ansvarsfullt val för moderna arbetsplatser.

Utprovning av ny ergonomisk kontorsstol

Dags för att uppdatera kontorsstolar på kontoret? Vi hjälper er gärna med utprovning och offert för att komma fram till en lösning som passar er.

Vi har lång erfarenhet och har hjälpt många kunder genom åren. Det även ett brett sortiment av konferensstolar med bra ergonomi, funktion och design.

Flera skolar byter ut sina enklare trä stolar mot mer ergonomiska stolar, då det är viktigt att eleverna sitter bra för att kunna hålla koncentration och ta in lärandet. Fråga oss gärna vilka stolar vi arbetat med mot skolor och hörsalar.