Karl Andersson & Söner

Visar alla 10 träffar

Karl Andersson & Söner

Karl Andersson & Söner-En Hyllning till Svenskt Hantverk

Karl Andersson & Söner står i hjärtat av den svenska möbeltraditionen sedan 1800-talets slut. Därför, genom att förena gammalt hantverk med modern design, berikar de inte bara hem och kontor utan också vår kulturella arv. Dessutom är vi oerhört stolta över att kunna presentera deras sortiment i vårt showroom i centrala Stockholm och även online.

Hantverket Bakom Varje Möbel

När det gäller hantverket bakom varje möbel, berättar varje stycke en unik historia om tradition och skicklighet. Tillverkade i Huskvarna, med en djup passion för trä och design, väljer Karl Andersson & Söner alltid massivt trä för sina skapelser. Således blir möblerna inte bara hållbara och vackra utan också en viktig del av ett levande arv. Därmed, genom denna process, fortsätter de att hedra och bevara den svenska hantverkstraditionen för framtida generatione

Tidlös Design och Modern Funktionalitet

Deras designfilosofi blandar estetik med praktik. Möblerna passar dagens livsstil, vilket gör dem praktiska och eleganta. Denna unika mix skiljer dem från mängden.

En Kollektion för Alla

Vi erbjuder allt från matbord till förvaringslösningar och sittmöbler. Oavsett om du letar efter en bokhylla eller en stol, har vi något för varje smak. Vi visar ett urval på vår hemsida men vi erbjuder hela deras sortiment. Besök oss för att se sortimentet.

Hållbarhet Framför Allt

Karl Andersson & Söner leder vägen för hållbar tillverkning. De använder förnybara material och skapar långlivade möbler. Detta bidrar till en hållbar framtid och höjer kvalitetsmedvetenheten.

Besök Vårt Showroom

Välkommen till vårt showroom i Stockholm för att se och känna på möblerna. Boka tid för rådgivning. Vi erbjuder även leasing och hyra, vilket gör det enkelt att njuta av deras möbler.

Varför Välja Karl Andersson & Söner?

Att välja dessa möbler är en investering i svensk design och kvalitetshantverk. Deras möbler erbjuder skönhet, funktion och hållbarhet, vilket är ovanligt idag.