Form2

Visar 1–32 AV 63 RESULTAT

Form2

Skapa Inspirerande Arbetsplatser med Form2

I affärsvärlden är kontoret mer än bara en plats. Därmed är en spegling av företagets identitet. Därför Form2 är expert på att skapa anpassade arbetsmiljöer. Därmed erbjuder en helhetslösning som omfattar design, tillverkning och slutligen installation av möbler.

Projekt från Koncept till Verklighet

Form2 leder inom hållbar design. De återanvänder och förnyar befintliga möbler. Detta minskar avfall och bidrar till unika arbetsplatser. Välja Form2 betyder att välja en miljövänlig partner.

Hållbarhet och Återbruk i Fokus

Med ett ökande fokus på hållbarhet, är det viktigt för företag att överväga miljövänliga alternativ i sin verksamhet. Form2 leder vägen med tjänster som fokuserar på återbruk och upcycling av befintlig inredning. Därmed inte bara bidrar vi till en minskad miljöpåverkan, dessutom även till att skapa unika och personliga arbetsplatser som har en berättelse.

En Helhetslösning för Dina Behov

Oavsett behov erbjuder Form2 helhetslösningar. Därför deras tjänster omfattar allt från inredningsdesign till egen tillverkning. Dessutom kan de även återbruka och uppgradera befintlig inredning.

Besök Vårt Showroom

För att få en bättre uppfattning om vad vi kan erbjuda, inbjuder vi dig att besöka vårt showroom i Stockholm, Östermalm. Här kan du se ett urval av Form2´s produkter men vi erbjuder hela deras sortiment.

Kontakta Oss

Om du inte hittar det du söker på vår hemsida eller om du har specifika frågor om våra tjänster, tveka inte att kontakta oss.

Form2 är din partner för att skapa en inspirerande och hållbar arbetsplats. De erbjuder skräddarsydda lösningar som reflekterar ditt företags identitet. Genom att kombinera design med hållbarhet, hjälper Form2 dig att skapa en plats där människor trivs och presterar.