Kenson

Visar 1–32 AV 388 RESULTAT

Kenson

En Värld av Kvalitetsmöbler

Kenson AB, tillverkar och levererar högkvalitativa ergonomiska produkter för kontoret och datorarbetsplatsen. Företagsgruppen består av ca. 12 företag som fokuserar på ergonomiska produkter, hjälpmedel till datorer

Företaget startade på 90-talet och har sedan därför vuxit och förvärvat flera företag.

Vårt breda sortimentet finns bland annat Styrdon barmouse, tangentbord spacesaver och ergotight. Dator och kabelhållare för stativ och bordsskivor. Kontorsstolen Anna är en kvalitetstol till ett bra pris med alla funktioner man behöver.

Kenson fokuserar därför på att ha ett stort lager med korta leveranstider. Produkter kan levereras inom en vecka i större volymer.

Därför är vår passion för design och kvalitet möts för att skapa unika och hållbara möbler. Med en omfattande katalog som spänner från klassiska till moderna stilar, är Kenson det självklara valet för dig som söker det där lilla extra för ditt hem eller kontor. Vår dedikation till kvalitet, hållbarhet och design har gjort oss till en föredragen partner för inredningsälskare över hela landet.

Vårt Sortiment

Hos Kenson hittar du allt du behöver för att skapa drömmiljöer. Vårt sortiment inkluderar:

  • Sittmöbler: Från bekväma soffor och fåtöljer till eleganta barstolar och kontorsstolar, våra sittmöbler kombinerar komfort med stil.
  • Förvaringslösningar: Våra skåp, hyllor och sideboards är inte bara praktiska utan också designade för att försköna ditt utrymme.
  • Bord: Oavsett om du söker efter ett matbord, skrivbord eller sidobord, erbjuder vi alternativ som kompletterar alla inredningsstilar.
  • Ergonomiska styrdon, tangentbord, möss och mycket annat.

Kvalitet och Hållbarhet

Därför är kvalitet och hållbarhet inte bara ledord utan fundamentet i allt vi gör. Därför samarbetar vi med noggrant utvalda tillverkare som delar vår vision om hållbarhet och kvalitet. Genom att använda miljövänliga material och ansvarsfulla tillverkningsprocesser strävar vi efter att minska vår miljöpåverkan samtidigt som vi erbjuder produkter som håller över tid.

Designfilosofi

Vår designfilosofi är enkel – För att skapa tidlösa möbler som förgyller ditt företag och speglar din personliga stil. Därför tror vi på kraften i detaljer och väljer noggrant ut varje element för att säkerställa att våra produkter inte bara är vackra utan också funktionella. Vårt mål är att erbjuda möbler som du kommer att älska i många år framöver.

Varför Välja Kenson.eu?

  • Personlig Service: Vår kundservice är här för att guida dig genom vårt sortiment och hjälpa dig hitta perfekta möbler för ditt hem.
  • Hög Kvalitet till Konkurrenskraftiga Priser: Vi erbjuder premiummöbler utan premiumpriser. Kvalitet ska vara tillgänglig för alla.
  • Snabb och Pålitlig Leverans: Med ett effektivt logistiksystem ser vi till att dina möbler levereras snabbt och säkert direkt till företaget.

Engagemang för Miljön

Hållbarhet är en integrerad del av Kenson. Därför strävar vi efter att minska vår miljöpåverkan genom att investera i återvinningsbara material och energieffektiva tillverkningsprocesser. Ditt val av Kenson.eu är ett steg mot en mer hållbar framtid.

Utforska Vårt Sortiment Idag

Ta steget in i en värld av kvalitetsmöbler. För oavsett om du renoverar ditt hem, uppdaterar kontoret eller bara vill fräscha upp ditt utrymme, har Kenson det du söker när det kommer till ergonomi och planmöbler.