Herman Miller

Visar alla 11 träffar

Herman Miller

Inred din arbetsplats med innovativa och ergonomiska möbler från Herman Miller

Herman Miller, en amerikansk ikon med en historia som sträcker sig tillbaka till 1905, Därmed erbjuder innovativa och ergonomiska kontorsmöbler. För deras produkter utmärker sig genom högkvalitativ design, komfort och hållbarhet – allt för att skapa en optimal arbetsmiljö för dig.

Varför välja Herman Miller?

 • Ergonomi: Herman fokuserar på ergonomi, vilket garanterar optimalt stöd och komfort för alla användare. För deras breda utbud av ergonomiska stolar, som Aeron, Sayl och Embody, därmed kan anpassas till individuella behov och kroppsformer.
 • Kvalitet: Med 12 års garanti på samtliga produkter kan du därför lita på att Herman Millers kontorsmöbler är byggda för att hålla. För de tillverkas av högkvalitativa material med stor omsorg om detaljerna.
 • Design: Deras tidlösa och moderna design passar därför perfekt i alla kontorsmiljöer. Därmed har deras produkter har vunnit många priser för sin estetik och funktionalitet.
 • Hållbarhet: Herman Miller är engagerade i hållbarhet och använder sig av miljövänliga material och produktionsprocesser.

Vilka produkter erbjuder Herman Miller?

Herman Miller är mest kända för sina ergonomiska stolar, som Aeron, Sayl, Embody och Cosm. Därmed erbjuder dom ett brett utbud av stolar för olika behov, inklusive kontorsstolar, konferensstolar och besöksstolar.

Förutom stolar har även dom ett stort utbud av kontorsbord i olika stilar och material. De erbjuder både traditionella och moderna bord, fasta och höj- och sänkbara bord.

Förvaring är en viktig del av en kontorsmiljö, och Herman Miller erbjuder ett brett utbud av förvaringslösningar. De har hyllor, skåp och skrivbord i olika storlekar och stilar.

Belysning kan ha en stor inverkan på produktivitet och välbefinnande, därför erbjuder Herman Miller belysningslösningar som kan skapa en behaglig och produktiv arbetsmiljö.

Här är en sammanfattning av de produkter som Herman M erbjuder:

 • Stolar: Ergonomiska stolar, konferensstolar, besöksstolar
 • Bord: Kontorsbord, höj- och sänkbara bord
 • Förvaring: Hyllor, skåp, skrivbord
 • Belysning: Belysningslösningar för kontor

Genom att erbjuda en bred palett av produkter kan vår leverantör skapa en komplett och ergonomisk arbetsmiljö för alla behov.

Upptäck Herman Millers värld:

 • Besök vårt showroom: Provsitt stolar och se andra produkter i vårt showroom.
 • Beställ online: Beställ enkelt din Herman Miller-produkt via vår hemsida.
 • Kontakta vår kundtjänst: Våra experter hjälper därför dig att hitta rätt produkt för dina behov.

Investera i din komfort och produktivitet med Herman Millers innovativa och ergonomiska kontorsmöbler.