Aktiv Miljö AB

Visar 1–32 AV 53 RESULTAT

Aktiv Miljö AB

Aktiv miljö – Inredning, design och Ergonomi

Aktiv miljö är en komplett leverantör av kontorsmöbler, restaurangmöbler och konferensmöbler har vi omfattande erfarenhet av att inreda offentliga utrymmen såsom kontor, restauranger, hotell, skolor och sjukhus, samt andra publika platser. Med 15 års erfarenhet inom branschen gör vi mer än att bara leverera möbler; vi skapar inspirerande och funktionella miljöer. I vårt utbud hittar du allt från ergonomiska kontorsstolar till eleganta konferensmöbler, vilket positionerar oss som det ideala valet för såväl små företag som stora organisationer och privatpersoner. Dessutom erbjuder vi ett brett sortiment av både svenska och internationella varumärken, vilket garanterar att vi alltid kan erbjuda det bästa för varje specifik kund

Vårt showroom och personlig service

Vårt showroom beläget på Grevgatan 46 i Stockholm är hjärtat av vår verksamhet. Här kan du inte bara se och känna på våra produkter, utan också få rådgivning av våra specialiserade säljare. Därför är vi särskilt stolta över vår höga kundnöjdhet, som du kan läsa om i våra kundrecensioner. Efter ditt besök, oavsett om du behöver hjälp att planera ett helt kontor eller bara vill provsitta en kontorsstol, står vi redo att hjälpa till. Dessutom erbjuder vi 3D-ritningar för att visualisera ditt framtida kontorslayout.

Vårt engagemang för ergonomi

Ergonomi står i fokus hos oss, vilket speglas i vårt sortiment av ergonomiska kontorsstolar, balansstolar och klassiska skrivbordsstolar. Våra produkter är designade för att främja en korrekt sittställning och öka komforten vid långa arbetspass. Dessutom kommer våra experter gärna ut till din arbetsplats för att se över arbetsmiljön och säkerställa att allt är optimalt anpassat för dina behov. Kom in och provsitt ledande varumärken som HÅG, RH, Herman Miller och Malmstolen.

Vårt breda sortiment

Vi strävar efter att vara din enda källa för högkvalitativa möbler. Vår produktportfölj omfattar allt från minimalistiska kontorsmöbler till robusta restaurangmöbler och funktionella konferensmöbler. Dessutom, med tillgång till över 150 leverantörer, både svenska och internationella, kan vi garantera en mångfald av stilar och prisklasser. Slutligen, vi skräddarsyr och anpassar lösningar för att möta alla unika krav och önskemål.

Kontakta oss

Om du är intresserad av en offert, ytterligare information eller personlig rådgivning, tveka inte att kontakta oss. Du kan chatta med oss, ringa eller besöka vårt showroom i Stockholm. Vi gör alltid det lilla extra för våra kunder, vilket innebär att vi är flexibla och lyhörda för just dina behov och önskemål. För att ytterligare underlätta för dig erbjuder vi även möjligheten att komma in och provsitta produkterna – hitta rätt med hjälp av våra specialister.

Varför välja oss?

Välja oss innebär inte bara att få tillgång till ett omfattande sortiment av möbler. Det innebär också att dra nytta av vår expertis och vårt engagemang för att ge varje kund en skräddarsydd lösning. Vi förstår vikten av ett fungerande kontor, en inbjudande restaurang och en produktiv konferensmiljö. Därmed har vi dedikerat oss till att erbjuda endast det bästa inom möbler och design. Oavsett dina behov, stora som små, kan vi hjälpa dig att skapa den optimala miljön.

Vi på Aktiv miljö ser fram emot att hjälpa dig att förverkliga dina visioner och skapa en arbetsplats som inte bara är funktionell utan också inspirerande. Kom in till oss och upplev skillnaden med ett team som verkligen bryr sig om din arbetsmiljö. Vi är här för att hjälpa dig, och vi garanterar att du kommer att bli nöjd med resultatet. Välkommen till en framgångsrik och långvarig relation med oss.