Kampanjer

Välkommen till vår kampanjsida. Här hittar du produkter som vi bevakar extra noga på marknaden för att vi skall kunna hålla bra pris, och där med vara konkurrenskraftiga.

Skulle du hitta någon produkt billigare så prismatchar vi självklart så länge du kan styrka det pris du fått med t.ex. en offert eller pris på en hemsida. Det måste vara samma produkter vi jämför.

Normalt utgår vi från våra leverantörers riktpris. Det är priset leverantören bedömer att produkten är värd och det som står i deras prislista. Skulle vi inte ha kampanj på just det du söker kan du alltid höra med oss när det gäller större mängder. Då har vi har vi eventuellt möjlighet att påverka priset från våra leverantörer.

Vi uppdaterar våra kampanjer ofta, så passa på direkt om ni hittar en produkt som vi har på kampanj, för det kan tas bort redan nästa dag.

Ibland köper vi in större partier av vissa produkter och lagerhåller. Då kan vi göra ett bättre pris. Men normalt tillverkas det mesta efter beställning och därför är det dessutom lite leveranstid.

Vi brukar hjälpa våra kunder med helheten vilket brukar spara mer pengar i slutändan än att köpa något på kampanj som kanske inte är riktigt enligt era behov.

Vi tror på långvariga kundrelationer där vi lär känna våra kunder och deras behov. Då ser vi ganska snabbt att alla köp blir mer kostnadseffektiva.

Gäller det större mängder kontorsmöbler arbetar vi direkt med tillverkaren vilket ger oss en fördel som inte många andra har.

Ring eller ställ frågor i chatten så hjälper vi er. Ibland kan det vara smart att t.ex. ändra till ett annat tyg på en kontorsstol som har dubbelt så bra slitstyrka för endast några hundralappar mer.